فهرست بستن

طرز تهیه دسر کابلر هلو


طرز تهیه دسر کابلر هلو

peach2 caban1 طرز تهیه دسر کابلر هلو

 

نحوه درست کردن دسر کابلر هلو

 

مواد لازم برای کابلر هلو :

 هلوی پوست کنده ورقه ورقه شده8 عدد 
 شکر قهوه ای1/4 پیمانه 
 پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
 جوز هندی1/8 قاشق چایخوری 
آب لیموی تازهیک قاشق چایخوری
نشاسته ذرت2 قاشق چایخوری
آردیک پیمانه
شکر سفید1/4 پیمانه
شکر قهوه ای1/4 پیمانه
بکینگ پودریک قاشق چایخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
کره که به صورت مکعبی خرد شده6 قاشق غذاخوری

 

مواد زیر با هم مخلوط شوند:

سه قاشق غذاخوری شکر سفید و یک قاشق چایخوری دارچین

 

طرز تهیه کابلر هلو :

فر را تا دمای 230 درجه سانتیگراد گرم می کنیم.

در یک کاسه بزرگ هلوها را با 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای، 1/4 قاشق چایخوری  پودر دارچین، جوز هندی، آب لیمو و نشاسته ذرت مخلوط می کنیم و آن را داخل ظرفی که می خواهیم در آن بپزد (با گنجایش 2 لیتر) می ریزیم و 10 دقیقه داخل فر از قبل گرم شده قرار می دهیم.

 

سپس در یک کاسه بزرگ آرد و 1/4 پیمانه شکر سفید و 1/4 پیمانه شکر قهوه ای، بکینگ پودر و نمک را با کره با دست مخلوط می کنیم فقط هم میزنیم تا مخلوط شود لازم نیست کره ذوب شود بعد 1/4 پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا یکنواخت شود بعد از آن مخلوط را روی هلوها  می ریزیم و سطح آن را می پوشانیم. سپس ظرف را دوباره داخل فر می گذاریم تا سطح آن طلایی شود (حدودا 30 دقیقه).

 

نوشته طرز تهیه دسر کابلر هلو اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع