فهرست بستن

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی


طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

chiray2 tiramisu1 طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

 

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی

 

مواد لازم برای تیرامیسو شکلاتی :

 بیسکوییت لیدی فینگر20 عدد 
تخم مرغ 6 عدد 
 شکر1 لیوان 
 شکلات چیپسی1 لیوان 
روغن مایع1/4 لیوان
پنیر ماسکارپونه یا خامه ای2 لیوان
قهوه سرد1 لیوان

پودر کاکائو3 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی :

تخم مرغ ها و شکر را داخل کاسه ای فلزی یا شیشه ای بریزید و مخلوط کنید.

قابلمه ای را از اب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و بخار کند سپس کاسه تخم مرغ و شکر را روی حرارت بخار آب قرار دهید و با همزن دستی حدود 5 دقیقه بزنید تا رنگ مایه کرم شود.

 

کاسه را از روی بخار آب بردارید و روی میز قرار دهید و مجدد مخلوط کنید و تا زمانی که احساس کنید مواد خنک شده است این کار را ادامه دهید (5 تا 10 دقیقه طول می کشد)، پس از خنک شدن پنیر خامه ای یا پنیر ماسکارپونه را اضافه و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

 

قهوه آماده سرد، 2 لیوان آب جوش ، پودر کاکائو و روغن مایع را مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد ترکیب شوند.

کرم را با چپیس های شکلاتی مخلوط کنید، بیسکوییت ها را به نوبت داخل مخلوط قهوه که آماده کرده اید بزنید و ته ظرف بچینید (باید بیسکوییت ها را سریع داخل قهوه بزنید و خارج کنید)

 

مقداری از کرم تیرامیسو را روی بیسکوییت ها پخش کنید و به همین صورت 2–3 لایه بیسکوییت و کرم روی هم قرار دهید، لایه آخر و پس از پخش کردن کرم مقداری پودر کاکائو روی تیرامیسو بپاشید و چند ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر سرد شود.

نوشته طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی اولین بار در روبکا. پدیدار شد.

لینک منبع